“Sosyal Güvenlik Sisteminin Yapısı ve Güncel Gelişmeler” Konferansı
01 Mart 2017 07:04

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen “Sosyal Güvenlik Sisteminin Yapısı ve Güncel Gelişmeler” konulu konferans; Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Sayın Dr. Mehmet Selim BAĞLI’nın ve ÇEEİ Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eyüp BEDİR’in katılımı ile 28/02/2017 tarihinde Fakültemiz 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Sayın Dr. Selim BAĞLI, katılımcılara yaptığı sunumda; Türk Sosyal Güvenlik Sisteminin tarihçesi, Türk Sosyal Güvenlik Sisteminin Yapısı ve Finansmanı, ilk Sosyal Güvenlik tedbirleri ve günümüzdeki yeni Sosyal Güvenlik tedbirleri, Türk Sosyal Güvenlik Sisteminin diğer ülkeler ile karşılaştırılması ve Sosyal Güvenlik Sistemimizdeki başarılı uygulamalar konularından bahsetti.

Katılımcıların sorularını da cevaplayan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Sayın Başkanı Dr. Mehmet Selim BAĞLI’ya Fakültemiz adına plaket sunumu gerçekleştirildi.