2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Nostalji Mezuniyet Töreni
27 Ekim 2017 00:18

27/10/2017'de Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 100. Yıl Kültür Merkezi'nde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Nostalji Mezuniyet Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Gonca Bayraktar Durgun açılış konuşmasıyla devam etti. Dekanımız akademi, bürokrasi, siyaset ve iş dünyasında bir çok mezunumuzun olduğunu, işbirlikleriyle daha etkili ve verimli başarılara imza atabileceğimizi söyledi. Ardından Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan Gazi Üniversitesinin dünya ve Türkiye'deki akademik konumu hakkında konuşmasını tamamladı. Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Taşkıran tarafından dönem açılış dersi sunumu yapıldı. Tören; teşekkür plaketi takdimi, cübbe gitme ve 1980 AİTİA Ekonomi Fakültesi Mezunları Mezuniyet Töreni ile sonlandırıldı.

Tören fotograflarına erişmek için lütfen tıklayınız.

Törene ait video çekiminin özeti ve tamamına erişmek için aşağıdaki videolara tıklayınız.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Nostalji Mezuniyet Töreni Özet Gösterimi

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Nostalji Mezuniyet Töreni (Tamamı)