Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu'nun (ÇEKAT) düzenlediği konferansların beşincisi, "Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler"  Çalışma Genel Müdürü Sn. Nurcan ÖNDER, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri (ÇEEİ) Bölüm Başkanı Prof. Dr Eyüp BEDİR, ÇEEİ Bölümü'nün Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlilieri'nin katılımıyla tamamlanmıştır. Konferansta; Çalışma Genel Müdürü Sn Nurcan ÖNDER tarafından "Çalışma Genel Müdürlüğü'nün Gündemi ve Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler" sunumu gerçekleştirildi. Katılan öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören sunumun ardından Sn. Nurcan ÖNDER'e, ÇEEİ Araştırma Görevlileri ve öğrencileri tarafından alana ve konuya dair sorular soruldu.

Çalışma Genel Müdürü Sn. Nurcan ÖNDER'in sunumunun ardından Uluslararası Çalışma Örgütü Ankara Ofisi Uzmanları Sn.Tuğba Burcu ŞENEL ve Sn. Ebru Öztüm TÜMER tarafından; ILO Ankara Ofisi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ortaklığında yürütülen "Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Projesi" hakkında sunum gerçekleştirildi.

Çalışma Genel Müdürü Sn. Nurcan Önder'e, etkinliği düzenleyen ÇEKAT'a, etkinliğe katkı sağlayan ILO Ankara Ofisi Ekibi'ne ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Konferanslara ait fotograflara https://www.facebook.com/cekatgazi/posts/792844440878588 adresinden erişebilirsiniz.