Duyurular

Fakültemizin Danıştay Başkanlığı ile yapmış olduğu protokolle 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik staj programı başlatılacaktır. Staj programına katılmak isteyen öğrencilerin aşağıda yer alan “Danıştay Staj Programı Başvuru Formu”nu doldurmaları gerekmektedir. Başka hiçbir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir. Ağırlıklı not ortalaması 3.00 ve üzerinde olan öğrencilerimiz staj programı için başvuru yapabilecektir.

Staj kontenjanı Danıştay Başkanlığınca belirleneceğinden başarı sıralamasına göre kontenjanın 3 katı kadar öğrencimiz Danıştay Başkanlığı ve Fakültemiz temsilcilerinin bulunduğu jüri tarafından mülakata çağrılacaktır. Mülakatta başarılı olan öğrencilerimiz bir dönem boyunca Danıştay Başkanlığınca belirlenen kurallar dahilinde staj programına devam edeceklerdir.

Not: Daha önce staj hakkı kazanmış olan öğrencilerimizin tekar başvurmaları halinde başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Protokole ilişkin ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Son Başvuru: 02.02.2018