Duyurular

Fakültemiz "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi" ile "Uluslararası İlişkiler" bölümlerinde eğitim alan öğrencilerimize U-Multirank Öğrenci Anketi uygulanacaktır.

Yükseköğretim kurumlarının çok boyutlu küresel sıralaması için veri toplayan U-Multirank projesinin temel amaçlarından biri, aday öğrencilerin üniversitelerini seçerken bilinçli bir seçim yapmalarına yardımcı olmaktır. Temel olarak araştırma göstergelerine yoğunlaşan diğer küresel sıralamaların aksine U-Multirank, eğitim ve öğretime güçlü bir vurgu yapmaktadır. Programların kalitesini ölçerken mevcut öğrencilerin görüş ve değerlendirmeleri, kurumun gelecekteki öğrencileri ve üniversitelerini değiştirmek isteyen öğrenciler için önemli bir bilgi kaynağıdır.

Ankete katılım basılı olarak bölüm görevlisi tarafından dağıtılan formlarda yer alan url adresi ve şifre ile gerçekleştirilecektir. Anket farklı dillerde katılımcıya sunulmakta olup, anketin Türkçe çevirisi ankete katılmak isteyen öğrenci tarafından kalite@gazi.edu.tr adresine eposta atılarak temin edilebilir.

Ankete erişim bağlantısı aşağıdaki bağlantıda yer almakta olup, görselde "password"  bölümüne öğrencilerimize basılı olarak dağıtılan şifrenin girilmesi gerekmektedir.

Ankete erişim bağlantısı: https://www.che-survey.de/uc/umr2018/?_od=Y2hlLXN1cnZleS5kZQ

Üniversitemizin uluslararası tanınırlığı açısından önem taşıyan bu çalışmada öğrencilerin anket yanıtları üniversitemiz yönetimi ya da personelimiz tarafından kesinlikle görülememektedir.